10 udsagn der viser at du har brug for et ERP-system

ERP-system

Er du én af dem, der ikke får nok ud af dit ERP-system og din forretning?

Måske mærker du ikke direkte, at din virksomhed bliver drænet for ressourcer? Måske er du allerede klar over problemet og vil gerne gøre noget aktivt ved det? Hvis du kan nikke genkendende til en eller flere af de nedenstående scenarier, bør du måske påbegynde de indledende overvejelser omkring din virksomheds egentlige behov og implementeringen af et (nyt) ERP-system.

Et godt implementeret it-system hjælper med at give dig potentialet tilbage, hvis du også er blandt de virksomheder, hvor…

  1. Du bruger for meget tid og for mange penge på at administrere for mange databaser og komplekse integrationer i stedet for at bare at administrere ét system?

2. Din software ikke længere er tilpasset dine forretningsprocesser og du arbejder med tekniske begrænsninger frem for nye muligheder?

3. Produktiviteten daler, fordi dit eksisterende system er for langsomt, og du konstant er nødt til at genindlæse filer fra backuppen eller får fejlmeddelelser?

4. Du har mistet overblikket over, hvad der er variable og faste omkostning, og hvad det præcist koster at producere din produkter og have dem på lager – omkostningerne er med andre ord ude af kontrol?

5. Du gerne vil se din virksomhed vokse ved at automatisere nogle forretningsprocesser uden at ansætte administrativt personale?

6. Din lagerbeholdning i dit system ikke længere svarer til den mængde, der findes på hylderne, og nu ikke kan levere den til kunden, der bliver utilfreds og måske skifter leverandør?

7. Ledelsen prøver at generere vigtig information, men ikke kan få fat på det, når de har behov for det og i det rette format?

8. Du har brug for at forstå sin salgscyklus bedre og hvor effektiv du egentlig er med hensyn til at administrere din salgsafdeling?

9. Du administrerer en række informationer manuelt uden for dit eksisterende ERP-system og har vanskeligt ved at vedligeholde og indrapportere data til både internt og eksternt brug?

10. Der er for høje omkostninger i infrastrukturen, og du gerne vil gerne have bedre indblik i, hvordan du bedst muligt optimerer den?

ERP-systemet er rygraden i din virksomhed og hjælper dig med at holde sammen og forbinde alle processerne i din virksomhed.

Hvis du derfor er i tvivl om, hvorvidt dit ERP-system kan klare skærene, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine muligheder for et ERP-system.