3 udfordringer for produktionsvirksomhederne

3 udfordringer for produktionsvirksomhederne

Det er ikke kun hos os forbrugere, der skal laves om på vores levevis. Det er i allerhøjeste grad også virksomhederne. Især produktionsvirksomhederne kan i disse år virkelig mærke, der er kommet en del flere udfordringer, som de skal forholde sig til.

Produktionsvirksomhederne skal forholde sig til bæredygtighed i forhold til hvordan de gør deres produkter mere bæredygtig og produktionsprocessen. De skal lære hvordan de kan anvende deres ressourcer bedre.  Derudover skal de sikre sig, at de er i stand til at omsætte deres investeringer i forbindelse med industri 4.0 om til værdiskabelse. Virksomheden skal sikre sig, at de er i stand til at anvende teknologien bedst muligt.
Men der stopper det ikke.
For produktionsvirksomhederne oplever også, at deres kunder har ændret krav i forbindelse med de produkter virksomheden sælger.

Hvis en produktionsvirksomhed sælger maskiner, vil denne opleve, at kunderne nu også forventer, at de kan få service og vedligeholdelse fra producenten. Det betyder at disse produktionsvirksomheder skal have muligheden og teknologien til at overvåge de solgte maskiner i realtid, således de hele tiden kan holde sig opdateret over hvordan den enkelte maskine arbejder. 

Det er alle sammen de udfordringer vi også ser hos vores kunder – især bæredygtoghed står højt. Vi har alligevel samlet de udfordringer, vi har oplevet flest af vores kunder har haft.

De tre mest almindelige udfordringer for en produktionsvirksomhed

  1. Manglende overblik
  2. Manglende struktur i virksomheden og produktionen
  3. Vækst
    1. Når en virksomhed går fra at være lille, hvor det er muligt at spørge hinanden om alt henover skrivebordet, til pludselig at blive større og dermed bliver det automatisk umuligt at vide alt om alt
    2. Det er ikke længere nok at anvende en masse excel-filer, der ligger lokalt på eneste medarbejder PC

Hvis du vil vide mere om hvordan du kan optimere din produktion, så I både får overblik, struktur, men også arbejder mere bæredygtigt – fordi I anvender ressourcerne bedre, så kontakt os på salgdk@bitpeople.com.