B1 Dashboard | Dine data er det visuelle omdrejningspunkt


BitPeople har netop lanceret det helt nye B1 Dashboard til SAP Business One. Det er ny en feature i det populære tillægsmodul (add-on) B1 Usability Package, som i forvejen forenkler en lang række processer og manøvre i ERP-systemet til små- og mellemstore virksomheder og som bruges verden over.

Hvad er B1 Dashboard? Dit dashboard, som du kender det, er det skrivebord, der toner frem på skærmen, når du logger ind i SAP Business One. B1 Dashboard er Boyum ITs svar på en optimeret feature, der er integreret i det eksisterende modul B1 Usability Package. Den velkendte værktøjslinje for oven og menuen i siden er der stadig, men du får nu langt friere hænder til at indrette din virtuelle arbejdsplads og se de data, som er vigtige for netop din arbejdsfunktion og dine beslutningsprocesser.

Med B1 Dashboards centrale placering er det nemt at tilgå og analysere up-to-date information, som er væsentlig for den enkelte bruger. Med egen skræddersyede, detaljerede og fakta-baserede pallette har du din virksomheds aktiviteter lige foran dig hele tiden. Du kan rykke, minimere, maksimere, aktivere og de-aktivere præcist de data, som du ønsker at holde øje med for bedre at kunne bevare øjeblikket og på den baggrund tage de beslutninger, der bidrager til at gøre netop din virksomhed konkurrencedygtig.

b1-dashboard_sap-business-one

I praksis kan B1 Dashboard bestå af mange dashboards, som sættes op individuelt. Nedenfor er vist, hvorledes Salg, Indkøb, Finans, Service, Produktion og ”My View” er sat op som øvre kategorier med hver underhørende felter (dashboard widgets), der opsættes efter aktuelt behov hos den pågældende bruger. Dashboardet kan med et enkelt klik sættes op til at fylde hele skærmen eller kun delvist være synligt, ligesom brugeren kan effektuere ændringer i data til omgående at blive opdateret i Dashboard. Søgefunktionen ”B1 Search”, som gør det muligt at søge på tværs af alle kategorier i SAP B1, er tilgængelig i dashboardet, hvilket fritager brugeren for unødige klik med musen.

B1 Usability Package skal køre kontinuerligt med SAP Business One for at du kan få adgang til B1 Dashboard. Modulet forhandles af BitPeople. Hvis du allerede kører SAP Business One og kunne tænke dig at prøve eller måske er på udkig efter et ERP-system med netop disse features, så ring på +45 69 15 25 90 eller skriv til os: salgdk@bitpeople.com.