ERP Danmark

ERP Danmark

Vi skriver om alt indenfor ERP systemer, så du kan finde alt relevant ét sted.

BLOG OM ERP

Bæredygtig produktion – hvad handler det om?

Som du sikkert ved, så står vi globalt set overfor en masse udfordringer, der påvirker vores klima. Derfor kræver det en mere effektiv udnyttelse af ressourcerne i produktionen og forbruget samt at få begrænset affaldet.

Selvom Danmark er et af de førende lande,… Læs mere

5 bud på bedre lagerstyring

Lagerstyring har sine udfordringer, og hvis du ikke har et system, der gør det nemt for dig at have det store overblik, kan det faktisk gøre en del skade.

Med 5 enkelte tiltag, vil du have mulighed for at skabe et bedre flow… Læs mere

Hvad lærte vi til SAP Business One summit?

I forrige uge var jeg på SAP SMB Innovation Summit i Nice. På dette Innovation Summit samles SAP partnere tilsvarende Boyum IT fra Europa for at udveksle erfaringer, høre nyt om SAPs produkter og hinandens løsninger. Man kommer altid fra Innovation Summit… Læs mere

Tidspres er årsagen til stress i produktionsvirksomheden

I den verden vi lever i i dag, der handler det om at nå mere på kortere tid.

” Alt hvad vi sælger, skal blive billigere, og vi skal blive mere og mere effektive. Når først vi har fået en ordre ind, så skulle den…

Læs mere

SAP Business One vs. Dynamics365

Et ERP system, er for mange blot et ERP system, uanset hvem, der leverer det. Til en vis grænse er det også korrekt. Men der er andre faktorer, der kommer i spil. Det er blandt andet, kundeservice, opgradering, prisen (Ikke den pris I betaler…

Læs mere

Stress i produktionen – det ubehagelige spørgsmål

”Hvad så – hvordan går det”

Et helt almindeligt spørgsmål vi kan stille dem vi møder, både privat og på arbejdet. Et harmløst spørgsmål, som er god til at begynde en god snak og som viser din interesse for den du henvender dig til.

Men har…

Læs mere

Hvornår der kommer et nyt indlæg på BLOG om ERP , afhænger af hvor meget inspiration vi føler vi kan give. Så der er ikke en fast dag, du vil kunne forvente et indlæg herfra.

Vi håber du vil følge med og føle dig inspireret her hos BLOG om ERP. Og husk endelig at give os en kommentar med på vejen – den varmer nemlig sådan i et ERP-hjerte.