FORRETNINGSsystemer 2017 | Få succes med din digitale forretning

Forretningssystemer 2017

Der findes og udbydes konstant utallige messer og arrangementer – både fysiske og virtuelle rundt om i hele landet, hvor du kan holde dig orienteret omkring forretningssystemerne på markedet.  En af de arrangementer der bør overvejes, hvis du går med overvejelser om at skifte til nyt system eller du bare vil holde dig ajour på markedet, er FORRETNINGSsystemer2017, der, den 23. november afholdes for 6. år i Billund.

Bag konferencen står Herbert Nathan, en førende uvildig dansk rådgiver indenfor forretningssystemer (ERP, HR, BI, CRM mm) og er det største event i Danmark, hvor virksomheder kan blive opdateret på markedet for ERP, HR og CRM systemer og høre om de nyeste trends og teknologier. Konferencen henvender sig især til beslutningstagere og du får som deltager mulighed, for at høre blandt mere end 30 forskellige indlæg, præsentationer og battles og der er mulighed for at møde mange førende leverandører af professionelle forretningssystemer.

Med den efterhånden store interesse og fokus på digitalisering, Internet of Things og Industry 4.0 kommer årets tema for konferencen: “Forretningssystemer og Robotics i den Digitale Forretning” nok ikke som nogen overraskelse. Du hører det konstant i medierne og det er ikke uden grund, at digitalisering er top of the mind overalt. Teknologien er i rivende udvikling og enten er du med på toget eller også bliver du efterladt på perronen. Kommer du ikke med på digitaliseringsbølgen, vil du være blandt den tredjedel af virksomhederne, som er udkonkurreret om 10 år.

Hvordan får du succes med den digitale forretning? Vi kan kun anbefale dig at tage med den 23. november og hører hvordan du starter din digitale rejse.

Boyum IT er en af udstillerne på konferencen. Virksomheden var i 2016 vindere af ERP prisen, der hvert år uddeles til en leverandør eller virksomhed, der har ydet en særlig indsats i forbindelse med en implementering. Der kåret en ny vinder for 2017.  I år kan du også opleve Boyum IT og SAP Business One  i en ERP Battle med Monitor ERP.

Du kan læse meget mere om konferencen og tilmelde dig her. Bemærk at Boyum IT’s kunder kan opnå 50% rabat på deltagerprisen. 

Af Nadja Boyum