Hvad vil du betale for morgendagens avis?

At få real-time informationer om hvad der sker i virksomheden har stor værdi

-og hvad ville det være værd for din forretning, hvis dit ERP system viste dig morgendagens nøgletal?

For et par dage siden ringede en sælger fra en af de store dagblade til mig og ville sælge mig et avis abonnement. ”Nej tak” sagde jeg, ”for jeg læser stort set alle mine nyheder on-line”.

Det stoppede nu ikke sælgeren der sagde at med en ”papir” avis kunne jeg gemme avisen og læse den dagen efter, hvis det nu passede bedre med min tid. ”Aarggh” sagde jeg, ”gårsdagens nyheder er ikke rigtig noget værd for mig. Sælgeren lød lidt som om at det var nyt for ham at ringe rundt og jeg kunne næsten høre hans hjerne arbejde for at finde ud af hvad han skulle ”sælge” som det næste argument for, at jeg skulle købe hans aviser. Men jeg kom ham i forkøbet, og prøvede forsigtigt at sige, ”at hvis han kunne sørge for at jeg fik dagens avis – dagen før, så ville jeg rigtig gerne tegne et abonnement”. Troede sådan set han ville kategorisere mig som håbløs og lægge røret på, men i stedet sagde han – ”lige et øjeblik jeg spørger lige om det kan lade sig gøre”.

Jeg hørte lidt snakken i baggrunden, efterfulgt af en der smågrinede, hvorefter sælgeren kom tilbage og sagde at det ikke kunne lade sig gøre – og så stoppede samtalen der.

Det er lidt samme budskab vi prøver at komme ud med når vi snakker SAP Business One for HANA med vores kunder. At få at vide, hvad der er sket i virksomheden den sidste måned har værdi – dog kun begrænset. At få såkaldt real-time informationer om hvad der sker i virksomheden har rigtig meget værdi, da det giver mulighed for at reagere på situationen her og nu. Men faktisk er det sådan, at med SAP Business One for HANA får du et helt nyt revolutionerende økonomisystem fra verdens største ERP leverandør, der både giver dig real-time data, men samtidig også fortæller dig morgendagens tal (pervasive analysis). Så ja, jeg vil betale rigtig mange penge for at få fingre i morgendagens avis, og for de fleste vil det være af rigtig stor værdi at kunne reagere på morgendagens nøgletal i virksomheden – inden de rent faktisk er realiseret.

Som det eneste system i verden tilbydes denne mulighed og teknologi til alle virksomheder i alle størrelser. Normalt vil sådanne løsninger kræve en række af forskellige systemer og integrationer og være rigtig kompliceret og dyrt. Men med SAP Business One for HANA er det hele integreret i ét system, som er nemt og brugervenligt at gå til, der kombineret med Boyum IT’s standard implementeringsmodel gør det muligt at være oppe og køre på kun 5 dage – til en pris hvor alle kan være med.

Vil du gerne vide mere? Tag gerne fat i os i dag.

af Niels Hermansen