ERP Danmark

ERP Danmark

Vi skriver om alt indenfor ERP systemer, så du kan finde alt relevant ét sted.

INDUSTRIER

Industri og branchespecifikke ERP løsninger

Hver branche har sine unikke forretningsprocesser, krav og udfordringer og det er vigtigt at dit ERP system understøtter de specifikke arbejdsgange og giver din virksomhed de værktøjer, I har brug for at lykkes. Fungerer en ERP-løsning optimalt er den fuldstændig skræddersyet til virksomheden og alle forretningsprocesser er integreret i løsningen, hvilket giver en strømlinet drift uden unødig administration og dobbeltarbejde.

For at alle forretningsprocesser i en virksomhed kan integreres effektivt i en ERP-løsning, er det vigtigt at ERP-leverandøren har et indgående branchekendskab for at kunne levere en løsning med afsæt i de specifikke processer der netop kendetegner den pågældende branche. Hvis alle kundens processer er understøttet, vil leverandøren kunne skabe bedst mulig værdi for kunden.

BitPeople er en af de ERP-leverandører, der har satset på målrettet branchefokus for at sikre maksimal værdi for kunderne. En mangeårig og indgående brancheviden betyder, at vi kender til de krav og udfordringer, der er aktuelle i din branche.  Vi leverer en SAP Business One brancheløsning til udvalgte brancher.  I nogle tilfælde kan virksomheder uden tilpasninger bruge en af vores brancheløsninger, mens andre har behov for tilpasninger der tager højde for netop din virksomheds karakteristika.

Vores speciale ligger inden for brancherne:

Vi hjælper meget gerne med at afdække jeres behov og hjælpe jer til at finde den rigtige løsning til jeres branche.

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres forretning og hvad I kan få ud af en branchespecifik løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *