Inspirationsdag: Kom og hør mere om SAP Business One


Nu har du muligheden for – ganske uforpligtende – at komme og høre mere om SAP Business One og hvad det kan gøre for dig og din virksomhed. Boyum IT indbyder nemlig til deres årlige Inspirationsdag, hvor alle helt gratis kan komme og høre nærmere og eventuelt også få en snak med nuværende brugere af systemet.
Kom med og bliv inspireret. Formiddagen er fyldt med interessante indlæg og gode tips. Udover en generel introduktion til SAP Business One vil du b.la. kunne høre om:

  • Hvordan du kan optimere udnyttelsen af dit produktionsapparat og forøge din indtjening markant ved hjælp af SAP Business One til produktions virksomheder
  • Hvordan indførelsen af et projektstyringsværktøj kan give dig fuldt overblik over alle projekterne
  • Alt om de forskellige  tillægsmoduler til SAP Business One, herunder CRM for Outlook, B1 Usability Package, B1 InterCompany, B1 Deferred Postings osv.

Du har mulighed for at tilmelde dig dagen både i Århus den 21. september eller København den 22. september. Det er som sagt gratis at deltage, men der er begrænsede pladser, så meld dig til allerede i dag.

Find hele agendaen og tilmeld dig her.

 

Har du spørgsmål til agendaen eller dagen i øvrigt, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i os på salgdk@boyum-it.com eller telefon: 87 32 90 00.

 

Vel mødt!