Kun “ikke-informerede” bruger ikke dette produkt – betragt nu dig selv som informeret

CRM for Outlook - bliv mere effektiv

I 2010 deltog jeg i et SAP B1 ASUG (SAP B1 brugergruppe) messe/seminar i Nike’s hovedkontor i Portland USA.

I forbindelse med seminaret er jeg på en spændende rundvisning i Nike’s ”museum”, der fortæller om virksomhedens historie. Der er blandt andet en kopi af et brev sendt til deres forhandlere omhandlende en af Nike’s første kollektioner, som sluttede af med noget i stil med ”kun idioter og ”ikke-informerede” vil vælge ikke at benytte denne kollektion – betragt nu dig selv som informeret”. Det kalder jeg en provokerende selvtillid.

Det handler om at være effektiv

Jeg vil ikke bruge den samme formulering, men vil dog alligevel forsøge at give lidt information om Boyum IT’s nye produkt – CRM for Outlook til SAP B1.

CRM for Outlook er en udvidelse til din Outlook hvor data fra dit ERP system bliver præsenteret i Outlook med det samme du læser en email fra en kunde/leverandør/samarbejdspartner. Dette gør dig i stand til lynhurtigt at besvare, arkivere, slette eller planlægge den, og derved tømme din Inbox. Et fantastisk redskab for ikke kun sælgere, men alle personer i en organisation der kommunikerer via email.

Ifølge en McKinsey-rapport, bruger en person i gennemsnit 28% af sin arbejdstid på at kigge i sin inbox og håndtere e mails. (Tænk hvis de også havde undersøgt tiden brugt på Facebook, internet nyheder og YouTube – gad vide hvor meget arbejdstid tid der så reelt var tilbage) En stor del af den tid, der bruges er ”uproduktiv” tid, som hverken skaber værdi for virksomheden eller dens kunder. Forestil dig, at du kan minimere den uproduktive tid til 18% og derved frigøre 10% mere tid til dig selv eller dine medarbejdere. Med den rigtige brug af CRM for Outlook er dette mere end muligt og så kan du faktisk selv beregne din ROI ud på produktet. Er du konsulent og fakturerer ud for 800.000, men kan få 10% mere igennem systemet, eller er du sælger og kan lukke 10% flere sager om året (10% højere budget måske?), ja uanset hvad du laver vil du generelt blot få udført flere af dine opgaver på mindre tid og med mindre stress. Derved bliver regnestykket meget simpelt for med en pris pr. bruger på kun 750 kroner, er investeringen tjent hjem i løbet af få dage til en uge. Så leder du efter højere produktivitet er her en hurtig, simpel og billig metode til at komme det mål et skridt nærmere.

Du er hermed blevet informeret 🙂

Hvis du gerne vil vide mere om CRM for Outlook, kan du skrive til contact@bitpeople.com. 

/Niels Hermansen, COO & Partner