Er medarbejdermangel en udfordring?

Det rette ERP system, kan hjælpe medarbejdermangel i produktionen

JA! Mangel på medarbejdere er i den grad en stor udfordring for mange produktionsvirksomheder.

Medarbejderne er stadig, det væsentligste aktiv i de små og mellemstore danske produktionsvirksomheder. For på trods af megen snak om ”Industri 4.0”, ”IoT Internet of Things”, ”RPA Robotic process automation” – så er begreberne jo lidt ligesom sex er for teenagere: alle taler om det, men få har prøvet det i virkeligheden.

Og hvorfor nu det?

Jo, dels er teknologierne dyre, når de er nye. Dels tager det tid at finde ud af hvordan (og om), I kan drage nytte af dem  – og tid er penge.

Og endelig er der det med kompetencerne. Er der nogen i organisationen, der overhovedet kan arbejde med de nye teknologier?

Så selvom vi har tid, penge og mulighed for at købe teknologierne – så er den vigtigste ressource igen – kompetencer.

Eksemplet ovenfor er indlysende at forstå. Hvis ikke der er nogen, der kan løse opgaven – så kommer vi ingen vegne, og så er pengene spildt.

Medarbejdermangel – hvad kan du gøre?

Hvis manglende kompetencer forhindrer dig i at løse opgaver effektivt og med et større ressourceforbrug. Vil du – som produktionschef – så ikke gerne kunne håndtere dette?

Selvfølgelig vil du det.

For hvad nu hvis du på en let måde kunne:

  • få at vide – i real-tid, hvordan hver enkelt medarbejder performer i forhold til virksomhedens og den enkeltes mål?
  • få en løbende snak om performance, herunder forebyggende, konstruktivt og på et faktuelt grundlag?
  • afholde tavlemøder, hvor al relevant data er opdateret (og korrekt) hver morgen?
  • få medarbejderne til at tage ansvar for forbedringer i de processer de er involveret i?
  • få medarbejderne til at coache hinanden og aktivt deltage i proces- og kvalitetsforbedringer?
  • få medarbejderen til at være helt selvkørende?

… ville du så gøre det?

Det, der kan hjælpe din virksomhed, er et ERP-system til netop produktionsvirksomheder.

Et ERP system, der er baseret på over 25 års brancheerfaring, og som hjælper produktionsvirksomheder lige fra planlægningsfasen helt hen til kontrol, implementering og udførelse. Nemlig beas Manufacturing.

Du vil blandt andet opleve, at det bliver mere simpelt at reducere tiden brugt på administration, fordi du i stedet anvender automatiserede workflows, baseret på IoT Internet of Things, hvordan du kan simplificere opgaver og strømline processer og derved have et konstant overblik over omkostningerne  – gennem hele virksomheden.

Et lille udpluk af tilfredse kunder

“Det var enkeltheden i SAP Business One, i kombination med den meget gode og avancerede funktionalitet i Material Planning System, som blev afgørende i valget”
HTC Maskinteknikk AS

”Uanset om det var i produktionsplanlægningen, selve produktionen eller logistik, var det muligt for os at automatisere processerne i disse områder, og det har sparet os for en masse tid”
Pawel Kaczkowski, CIO, Dr. Freist Automotive (DFA)

Beas Manufacturing er simpel at anvende – så du kan bruge de kompetencer du allerede har i produktion – dine medarbejdere får det nemmere, får frigivet tid og får mere overskud til at flytte din virksomhed ind i det næste årti.