Microsoft C5 – Hvad nu?

Insdpirationsdag

At Microsoft stopper al support til Microsoft C5 2012 løsningen eller, at de allerede er stoppet med at udviklingen, er ikke længere en nyhed. Spørgsmålet er så, hvad skal der ske nu?

Microsoft har været ude og fortælle, at de har valgt at stoppe med udvikling og support. Det har de, fordi de ikke mener, at et system, der er udviklet i DOS, bør eksistere i 2016. Og, at de selvfølgelig har udviklet et nyt system, nemlig C5 2016.

Men det er større end den oprindelige Microsoft C5 og mange af de velkendte funktioner er væk. Det nye C5 er baseret på Microsoft NAV, og funktionaliteterne minder også om Navision.

Så derfor skal dem, der har valgt at blive ved med at have Microsoft C5 løsninger, være indstillet på, at overgangen vil blive lige som hvis de har fået et helt nyt system.

I den forbindelse er det måske faktisk værd at overveje om det er det rette system?

Alt for mange virksomheder er for loyale overfor deres ERP-system. Det er lidt ligesom, når det kommer til hvilken slags ketchup, du vælger til dine pommes frites. Okay, det er lidt i en helt andet boldgade, men pointen er god nok, for vi har en tendens til at vælge det vi kender, uanset hvor utilfreds vi måske er. For hvad er alternativet?

Nyt ERP-system i stedet for Microsoft C5? Nej, ja, måske!

Der er rigtig mange ERP-systemer derude, det eneste du skal have fokus på, hvad har du brug for?

Det er det eneste du skal have i mente og så om din kommende ERP-udbyder kan hjælpe dig med at finde frem til dine reelle behov.

For der er forskel på hvad du tror der er brug for og så det du egentlig har brug for. Og det er vigtigt, at det er klarlagt inden et nyt ERP-system, for ellers ender du med et system, der ikke lever op til din virksomheds behov, både her og nu OG i fremtiden.

Det handler nemlig også om dine ønsker for væksten for din virksomhed!

Der er alt for mange, der ikke har det rette ERP-system, der kan støtte dem mens de vækster. Altså et system, der begrænser dem, i stedet for at hjælpe og gøre væksten nemmere, og ærlig talt sjovere.

Der er da ikke noget mere frustrerende end når dit styresystem ikke fungerer – vel! Det er spildtid og en dyr udgift…

Så, derfor kan det betale sig at tænke langsigtede, når der skal vælges ERP-system!

Hvis du gerne vil vide mere om hvilke ting du skal overveje, eller hvilke muligheder, så tag endelig fat i os. Så vil vi hjælpe dig, men at komme sikkert videre.