SAP Business One – de næste 20 år

SAP Business One - the next 20 years

SAP Business One, som egentligt bare begyndte som en lille ide, har nu mere end 20 år på bagen. Siden begyndelsen er SAP Business One blevet en internationalt førende ERP-løsning til små og mellemstore virksomheder, hvor næsten 1 million brugere i over 160 forskellige lande anvender løsningen til at understøtte deres forretningsmæssige vækst. SAP Business One er en enkel, integreret løsning der giver fuld indsigt i hele din virksomhed og giver dig fuldt overblik over alle driftsaspekter.

Uanset om du lige nu går med overvejelser om at implementere SAP Business One i din virksomhed eller du blot lige nu evaluerer de mange forskellige ERP-løsninger, der er tilgængelige på markedet, har den amerikanske, uafhængige markedsanalyse-virksomhed Mint Jutras skrevet dokumentet “SAP Business One: De næste 20-år”, et dokument der vil kunne hjælpe dig med at beslutte, om SAP Business One er den rigtige løsning til dig og din forretning.

 

Download pdf’en “SAP Business One: de næste 20 år hvis du gerne vil vide mere om:SAP Business One 20 år - hvor er vi på vej hen

  • Hvordan SAP Business One har udviklet sig gennem årene for at imødekomme de stadigt skiftende behov hos virksomheder i vækst.
  • De teknologier som SAP har tilføjet til SAP Business One gennem årene, såsom SAP HANA, Cloud, og mobile værktøjer
  • Den måde, som SAP Business One’s kundebase på nu over 55.000 virksomheder har udnyttet SAP Business One med andre teknologier til at styrke deres forretningsvækst
  • Hvad SAP har af fremtidsplaner i forhold til SAP Business One og hvad vi egentligt kan forvente de næste mange år.


Mest af alt vil du dog i dette dokument kunne læse, hvordan virksomheder som din, kan vækste på bedste vis, få det fulde overblik over hele din forretning og opnå fortjeneste med en “moden” og gennemprøvet ERP-løsning som SAP Business One er.

Download PDF’en her:

SAPBusinessOneThe Next 20 Years

 

Af Nadja Boyum