SAP Business One ligger i toppen i ny Gartner analyse

Ny Gartner undersøgelse placerer SAP Business One i toppen

Analysefirmaet Gartner har placeret SAP Business One i øverste hjørne af analysekvadranten og ligger dermed i top i markedet for små og mellemstore virksomheder.

Gartner har lanceret en ny serie af analyser under navnet FrontRunners, der udelukkende fokuserer på de små og mellemstore virksomheder. Analysefirmaet vil give en konkret hjælp til udvælgelsen af forretningssoftware til netop denne sektor.

I denne analyse blev ERP systemerne analyseret for deres egnethed og værdi til brugerne i produktionsvirksomheder (Manufacturing FrontRunners). Og i øverste højre hjørne af Gartner-kvadranten finder man SAP Business One!

I FrontRunners-analysen bliver hundredvis af systemer analyseret og kun 20 til 25 kommer gennem nåleøjet til frontløbere i kvadranterne – også kendt som FrontRunners.

Ny Gartner Analyse placerer SAP Business One i toppen

De fire områder i kvadranten
I undersøgelsen om ERP-software til produktionsvirksomheder er de løsninger, der ligger i toppen, inddelt i 4 kategorier alt afhængig af deres score som vurderes ud fra deres egnethed (x-aksen) og deres værdi (y-aksen). For overhovedet at blive anset som en Manufacturing FrontRunners skal systemet have et minimum antal brugeranmeldelser og en minimum score i både brugeregnethed og brugerværdi.

Øverst til højre = Leader
Disse er stærke produkter på alle områder. De tilbyder et bredt udvalg af funktioner til en bred skare af kunder. Disse produkter betragtes som meget værdifulde af kunderne.

Øverst til venstre = Masters
Masters fokuserer mere på bestemte nøglefunktioner eller markedssegmenter end Leaders gør. Disse ERP systemer er derfor velegnede til de virksomheder, der har behov for mere specielle funktioner.

Nederste højre = Pacesetters
Mens disse ERP-software har en række værdifulde funktioner, anses de for at være dyre.

Nederst til venstre = Contenders
Disse ERP-løsninger har været højt vurderet på en specialiseret færdighed. Målgruppen er virksomheder, der er villige til at betale en relativt høj pris for meget specifikke krav.

SAP Business One har fået en topplacering og overgår i analysen både systemer fra Oracle og Microsoft, hvilket ikke mindst skyldes rigtig gode brugerbedømmelser.

Er du interesseret i at høre mere om netop SAP Business One og hvordan systemet kan give dig det fulde overblik over din virksomhed og dine specifikke forretnings- og brancheudfordringer, kan du til enhver tid tage fat i BitPeople, der er en erfaren leverandør på markedet.

Gartner analysen kan downloades her.FrontRunners_Gartner_2017

Af Nadja Boyum